C/ Josep Ricart 57. Sant Feliu de LLob.
93 685 27 63 / 640 120 177
info@perpinyaserveismedics.com

Marta Serra Estopà

Marta Serra Estopà 

Osteòpata DO. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Postgrau en biodinàmica i osteopatia somatoemocionial 

L’osteopatia és una teràpia manual holística que examina i tracta la persona en el seu conjunt, buscant la causa de la disfunció i per tant, l’origen del dolor.

La pràctica osteopàtica abasta tot tipus de disfuncions; estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines, immunològiques i emocionals. I es poden abordar des de diferents enfocs, utilitzant des de tècniques estructurals, mobilitzacions, fins a tècniques viscerals i craneo-sacrals; sent l’enfoc biodinàmic, fluídic, funcional i energètic el que més pes tindria per a mi en una sessió.  

La biodinàmica ens parla d’una Intel•ligència superior o Mare Naturalesa, que sosté la IDEA o principi  ordenant i curatiu, conté la informació de la matriu original i per tant és qui dirigeix el tractament, inherent i específic per a cada persona amb una història de vida única. .  

Problemes habituals: mal d’esquena, lumbàlgia, dorsàlgia, cervicàlgia, hèrnia discal, esguinços, gonàl gies, desequilibris posturals, dolors postquirúrgics, problemes digestius…i un llarg etc.