C/ Josep Ricart 57. Sant Feliu de LLob.
93 685 27 63 / 640 120 177
info@perpinyaserveismedics.com

QUI SOM?

Història

Perpiñá Serveis Mèdics va començar com una consulta de Medicina General i Reumatologia, al carrer Verge de Montserrat, a Sant Feliu de Llobregat, l’any 1.975. En aquells moments, hi era el Dr. Carlos Perpiñá Gutiérrez com a metge, i la seva esposa, Mª Rosa Singla Catalá, com a recepcionista, administradora, i atenció personalitzada als pacients.

L’any 1.980 es van traslladar a la ubicació actual, on van continuar treballant i oferint al seu servei a molt bona part dels santfeliuencs i voltants.

La seva filla, la Dra. Marta Perpiñá Singla, s’hi va incorporar com a metgessa l’any 2.000, treballant tots junts com a empresa familiar fins l’any 2.020, any en què els dos fundadors es van jubilar.

Actualment, la consulta està regida per la Dra. Perpiñá, continuant els passos dels seus progenitors, tot donant un nou enfocament adaptat a les necessitats dels pacients i mantenint, com ha estat sempre,  un tracte proper per tal que se sentin cuidats i recolzats. I incorporant noves especialitats, on els professionals donen un servei global.