C/ Josep Ricart 57. Sant Feliu de LLob.
93 685 27 63 / 640 120 177
info@perpinyaserveismedics.com

Ruben Ramos

El concepte osteopàtic es basa en una visió de tot el cos. Partint d’una base embriològica, tots venim d’una única cèl·lula que s’està replicant i especialitzant segons el teixit i l’òrgan al qual pertanyen, podem dir que tot és un.  

El dolor, en un gran percentatge de casos, és només la punta de l’iceberg. La sang i l’energia es poden estancar en diferents punts del cos, evitant la seva correcta circulació i afectant, per tant, a altres zones del cos a distància.  

L’objectiu de l’osteòpata és permetre que la sang i els fluids circulin lliurement i arribin a totes les cèl·lules de manera òptima, per permetre un correcte funcionament de la fisiologia i que els mecanismes d’autocuració es posin en marxa.  

Sóc fisioterapeuta, osteòpata i acupuntor. Treballo amb osteopatia biodinàmica per tractar des de la subtilesa i la delicadesa, permetent que els mecanismes naturals actuïn. 

Per a aconseguir-ho utilitzo la teràpia manual i l’acupuntura a diferents nivells: osteoarticular, visceral, neuronal, miofascial, cranio-sacral, energètic i emocional. 

“Cuideu l’exterior tant com l’interior, perquè tot és un” Buda.